Gastenkamers


Onze gastenkamers hebben als thema de vier continenten waar we gedurende ons leven gewoond hebben, te weten Azië, Europa, Afrika en Amerika. Alle kamers zijn ruim van opzet, van alle gemakken voorzien en beschikken ieder over een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en zwevend toilet.


In alle kamers zijn authentieke details van de boerderij bewaard gebleven zoals de oude stenen buitenmuren en op diverse plekken de originele houten constructie van het pand.


De kamers Azië, Europa, Afrika en Amerika zijn volledig gerenoveerd. Daarnaast kunt u bijna alle dagen buiten genieten onder de grote parasol, genieten van een boek, een spelletje ‘jeu de boules’, golf of van 'niets'.


Op verzoek kunnen -waar mogelijk- extra bedden en/of baby-/kinderbedjes op de kamer worden bijgeplaatst.


Azie

Nicolette is geboren in Indonesië en heeft daar de eerste acht jaar van haar leven doorgebracht. De kamer is geïnspireerd door de magie van het Oosten, waar spiritualiteit en levenszin samengaan.


Europa

Rob is geboren en getogen in Nederland en ook Nicolette heeft sinds haar achtste de meeste jaren in Nederland doorgebracht. De kamer is geïnspireerd door de 'joie de vivre' die, hoewel een Frans gezegde, in heel Europa is te vinden.


Afrika

In de jaren zeventig hebben we 6,5 jaar in Nigeria gewoond en gewerkt. Begin deze eeuw hebben we een aantal jaren een prachtig huis gehad in Zuid-Afrika, vlakbij Kaapstad. De kamer is geïnspireerd door de schoonheid en verscheidenheid van het Afrikaanse continent.


Amerika

Rob heeft een aantal jaren leiding gegeven aan een groot ontwikkelingsproject met golfbaan in Lake Placid, New York, waar wij dan ook twee jaar verbleven. De kamer is geïnspireerd door de veelzijdigheid van het Noord-Amerikaanse continent waarbij zowel de Oost- als de Westkust naar voren komen.


ferme